VILT en DESIGN

 

Vilt & Design, een combinatie die goud is. Het gebruik van wolvilt is in opkomst en wordt al tijden omarmd door de designindustrie.

Zo werken wij veel samen met designers en architecten die het materiaal graag toepassen, niet alleen om dat het een duurzaam product is met een unieke uitstraling maar ook door de zeer goede eigenschappen:

Wolvilt is een natuurlijk en duurzaam kwaliteitsproduct, het ademt en reinigt de lucht. De geluidsabsorberende werking zorgt voor rust en verbeterd de akoestiek in ruimtes. Het is brandvertragend, vuilafstotend en isoleert tegen kou en warmte.

Bij Vilt & Design verkopen wij heel veel woonaccessoires van vilt uit de collecties van HEY-SIGN en PARKHAUS. Lekker basic, maar met dat gevoel van pure luxe. Zoals opbergboxen, stoelkussens, sierkussens, vloerkleden, poefen en zitkussens, gordijnen, akoestische producten en lampen.

U kunt uw bestelling plaatsen in de webshop, telefonisch en per mail. Wij hebben geen fysieke winkel maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor advies, kleurstalen of knipmallen.

VILT & DESIGN is opgericht in 2007 door Linde Leloux.

Bel ons op : 06-5351 1365

of stuur ons een berichtje voor meer informatie info@viltendesign.nl

VILT + DESIGN kantooradres :
DE BRINK 60
7771 BB HARDENBERG
KVK ZWOLLE 05072105