Retourneren

Wanneer u als consument een bestelling heeft geplaatst bij Vilt & Design.nl heeft u een bedenktijd van 14 dagen. U kunt tijdens deze periode zonder reden afzien van u bestelling en het product retour sturen. Maatwerkartikelen kunnen niet worden geannuleerd, geruild of retour worden genomen.

 

 

Verzendkosten bij retour

 

Wanneer betalen wij de verzendkosten voor uw retourzending?

1. Indien u een product heeft ontvangen welke u niet besteld heeft;

2. Indien u een product defect geleverd krijgt en dit meldt binnen de zicht termijn;

3. Indien u een product bij ons besteld heeft op basis van onjuiste productinformatie op de website;

 

U dient zelf de verzendkosten voor de retourzending te betalen indien een van onderstaande punten van toepassing is op uw bestelling.

1. Indien u een defect meldt buiten de zicht termijn;

2. Indien u niet tevreden bent over een product;

3. Indien u per ongeluk een verkeerd product heeft besteld;

 

Wij raden u aan een retourzending ten alle tijden met track and trace te verzenden. Indien uw pakket zoekraakt tijdens het verzendproces bij een post verzend service, zijn wij niet aansprakelijk.

Denk er wel aan dat u de artikelen indien mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes en labels terugstuurt.

Voor overige voorwaarden die gelden bij het retourneren verwijzen wij u graag door naar de Algemene Voorwaarden.

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren stuur ons dan een mailtje info@viltendesign.nl

Na ontvangst van de retourzending zal Vilt & DESIGN bekijken of het product in goede staat is, dus geen gebruiks-of geursporen heeft, en of het inderdaad teruggenomen kan worden.
Als alles in orde is ontvangt u een bericht via e-mail en zal het bedrag worden gerestitueerd binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending. Dit is dan het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, mits de bestelling ongeschonden is. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend. .

 

Zakelijke bestelling retourneren of ruilen

U heeft een zakelijke bestelling gedaan, dan gelden er andere voorwaarden voor het retourneren of ruilen van uw gehele of gedeeltelijke bestelling.

De Wet koop op Afstand is niet van toepassing voor zakelijke bestellingen.

Van een zakelijke koper wordt verwacht dat hij in staat is een gedegen onderzoek te doen aangaande wat hij nodig heeft alvorens tot aankoop over te gaan of voldoende duidelijk te maken wat de eisen zijn en te bedingen wat de procedure is als zaken niet aan die eisen voldoen.

Alleen artikelen die door Vilt & Design op voorraad gehouden worden en een levertijd van maximaal 3 werkdagen hebben kunnen geretourneerd worden op kosten van de koper.

Dit kan na telefonisch overleg via onze klantenservice: tel 06-5351 1365 of via het emailadres: info@viltendesign.nl. De levertijd staat altijd vermeld bij het artikel.